SAMODZIELNY KUCHARZ (JAWORZNO)

ZADANIA NA STANOWISKU:

  • tworzenie codziennego menu z uwzględnieniem świeżych, wysokiej jakości składników
  • przygotowywanie dań i receptur w celu osiągnięcia oraz utrzymania najwyższego standardu
  • opracowywanie potraw w oparciu o autorskie pomysły a także korzystanie z dostępnych już receptur
  • dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw
  • utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych oraz bezpieczeństwa
  • bieżące zamawianie towaru i racjonalne nim gospodarowanie
  • tworzenie listy zakupów i umiejętne zarządzanie kosztami

OCZEKIWANIA WOBEC KANDYDATA:

  • wykształcenie gastronomiczne i wysokie umiejętności kulinarne
  • minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza w restauracji o podwyższonym standardzie (mile widziane doświadczenie w przyrządzaniu ryb i owoców morza
  • aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • zainteresowanie dietetyką, tworzeniem menu eliminacyjnego i dobieraniem diety pod konkretne jednostki chorobowe
  • kreatywność i znajomość najnowszym trendów w gastronomii
  • przywiązanie do jakości pod względem składników, smaku i efektu wizualnego
  • bardzo dobra organizacja czasu pracy
  • chęć rozwoju i poszerzania swoich kwalifikacji
  • zaangażowanie

FIRMA OFERUJE:

  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • pracę w stałych godzinach 8:00 – 16:00
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności
  • pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku
  • duża samodzielność działania i spokojne środowisko pracy
  • wsparcie w podwyższaniu kompetencji m. in. dofinansowanie do kursów i szkoleń branżowych

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *