ZADANIA NA STANOWISKU:
- tworzenie codziennego menu z uwzględnieniem świeżych, wysokiej jakości składników
- przygotowywanie dań i receptur w celu osiągnięcia oraz utrzymania najwyższego standardu
- opracowywanie potraw w oparciu o autorskie pomysły a także korzystanie z dostępnych już receptur
- dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw
- utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych oraz bezpieczeństwa
- bieżące zamawianie towaru i racjonalne nim gospodarowanie
- tworzenie listy zakupów i umiejętne zarządzanie kosztami
OCZEKIWANIA WOBEC KANDYDATA:
- wykształcenie gastronomiczne i wysokie umiejętności kulinarne
- minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza w restauracji o podwyższonym standardzie (mile widziane doświadczenie w przyrządzaniu ryb i owoców morza
- aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno – epidemiologicznych
- zainteresowanie dietetyką, tworzeniem menu eliminacyjnego i dobieraniem diety pod konkretne jednostki chorobowe
- kreatywność i znajomość najnowszym trendów w gastronomii
- przywiązanie do jakości pod względem składników, smaku i efektu wizualnego
- bardzo dobra organizacja czasu pracy
- chęć rozwoju i poszerzania swoich kwalifikacji
- zaangażowanie
FIRMA OFERUJE:
- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- pracę w stałych godzinach 8:00 – 16:00
- atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku
- duża samodzielność działania i spokojne środowisko pracy
- wsparcie w podwyższaniu kompetencji m. in. dofinansowanie do kursów i szkoleń branżowych